Olaszország

Lakókocsis nyaralás Olaszországban, Cavallinoban, a Joker**** kempingben!Olaszország

 

Olaszországi lakókocsis nyaralás

Olaszország régóta a magyar utazók egyik kedvelt úti célja.

Közelsége miatt rövid idő alatt, kényelmesen megközelíthető. Kedvező éghajlata, klímája, rengeteg látnivalója, gyönyörű homokos tengerpartjai miatt évről-évre rengeteg turista keresi fel.

Az olasz lakosok gyakran “Il ben Paese”-nek nevezik magukat, ami annyit jelent: a csodálatos ország.Olaszországi lakókocsis nyaralás

Olaszország természeti adottságai változatosak, északon az Alpok, nyugaton a Tirrén tenger, délen a Földközi és a Jón tenger, keletről az Adriai tenger határolja. A hegyek között gyönyörű, kristálytiszta vizű tavakat találunk, a környező tengereken pedig számos kisebb-nagyobb sziget vár felfedezésre.

Olaszország egész évben látogatható, hiszen télen a síelés szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek, nyaraOlaszországi lakókocsis nyaralásnta pedig a változatos tengerpartok egyikén pihenhetünk. Gyönyörű, történelmi emlékek ezreit felsorakoztató városai minden évszakban várják a turistákat.

Olaszország államformája köztársaság, fővárosa Róma, pénzneme az euro.

Éghajlata változó. Míg északon a kontinentális éghajlat a jellemző, dél felé haladva előbb a Olaszországi lakókocsis nyaralásmediterrán, majd egyre inkább a szubtrópusi éghajlat érvényesül. A legtöbb csapadék ősszel és télen esik. Éghajlatából adódóan a nyarak hosszabbak és melegebbek, mint hazánkban.

Ha vágyik egy felejthetetlen nyaralásra, ahol egyszerre élvezheti a tengerparti pihenést, sportolási, szórakozási lehetőségeket, hódolhat gasztronómiai szenvedélyének és hangulatos városok látnivalóira is kíváncsi, nálunk jó helyen jár, velünk mindezt átélheti!

Olaszország

Lakókocsis nyaralás Olaszországban, Cavallinoban, a Joker**** kempingben!