Általános

Olaszország, Grado, Punta Spin**** kemping

kempingkemping

 

Lakókocsis nyaralás Olaszországban!

 

 A kemping közvetlenül a tengerparton heyezkedik el.

kemping

Magyarország határától 350 km távolságra, közvetlenül a tengerparton található a Punta Spin **** kemping. Grado történelmi belvárosa mindössze 4 km-re található, ahová autóval és biciklivel is kényelmesen eljuthatunk. A Punta Spin, igazi családbarát kemping, ahol mindenki megtalálja a kedvére való szórakozást.

A tengerpart homokos, 300 méter hosszú, kizárólag a kemping vendkempingégei használhatják. A tenger sekély, lassan mélyülő, kisgyermekes családok paradicsoma, hiszen a gyerekek is hosszan, biztonságosan élvezhetik a vizet. Észak-Olaszországra jellemző módon a tenger hosszan sekély, növényes, és erősen érződik az apály-dagály jelenség. A kemping tengerpartját folyamatosan takarítják a növényszáraktól, a sekély vízben úszásra alkalmas részt is találunk, melyet a vendégek részére kimélyítettek. A strandon vízi bicikli kölcsönzésre van lehetőség. A partról egy 400 méteres mólon sétálva jutunk el a mélyebb, kempingúszásra alkalmas vízig, majd újabb sekély rész következik, egy homokpad formájában. Itt a bokáig érő vízben gyönyörű kagylókat gyűjthetünk. A tengerparton teraszos étterem várja vendégeit, finom falatokkal, kávéval fagylalttal. 

A tengerparti strandoláson kívül további programok közül választhatunk. Három medence várja a fürdőzni vágyókat, úszó-, „játszó” – és gyermek medence, csúszdával. A medencék közelében árnyas játszótér várja a kempinglegkisebb vendégeket.

Sportolási lehetőségek is rendelkezésre állnak: fitness terem, kispályás futballpálya, minigolf, ping-pong asztalok, 3 teniszpálya (esti világítással), bérelhető kerékpárok. 

Több nyelven beszélő fiatal animátorok gondoskodnak a Vendégek szórakoztatásáról. Napközben és este is különböző programokkal, vidám vetélkedőkkel, közös tornával és tánctanulással várják kempingaz érdeklődőket. Esténként a gyerekek részére mini discot rendeznek, míg a nagyobbak a játékteremben tölthetik idejüket. Pénzzel működő játékgépek, szimulátorok csábítják a fiatalokat. A Punta Spin kemping területén több étterem, pizzéria, kávézó és bár várja vendégeit.

A mindennel felszerelt szupermarketben pedig a főzéshez szükséges élelmiszereket vásárolhatják meg. A friss pékárun, zöldségeken, húsokon kívül illatszereket, strandoláshoz és sportoláshoz szükséges kempingeszközöket is megtalálják. 

Figyelem! A szupermarket a délutáni szieszta idején zárva tart! Hétvégenként kirakodó vásárt rendeznek a helyi kereskedők portékáival. A folyamatosan tisztántartott, több helyen elhelyezkedő vizesblokkok könnyen megközelíthetők, itt találhatók a mosdók, zuhanyzók, WC-k.

A kemping két részre osztható. Az első, a medencékhez közelebb eső része, a „Nyárfasor” és a kempingtengerhez közelebb eső, a „Pineta” rész. Lakókocsiink mindkét helyen megtalálhatók, igény szerint választhatók. A parcellák egymástól sövénnyel vannak elválasztva. 

Gépkocsikkal a kemping területén, a lakókocsik közelében, több helyen lehet parkolni, térítés nélkül. 

Különlegesnek számít, hogy a kemping vízzel ellátott parcellákat biztosít, így a mi konyháinkban, 

hideg-meleg víz áll rendelkezésre

Ha egy igazán hangulatos, élményekkel teli nyaralásra vágyik, nálunk jó helyen jár! Egész szezon alatt a helyszínen tartózkodunk, személyes jelenlétünkkel segítjük vendégeink eligazodását és a takarítást is magunk végezzük!

Punta Spin

Lakókocsis nyaralás Olaszországban!

Really helped me out. buy viagra online malaysia Can I simply state what a relief to discover a person who really recognizes what theyre talking about online.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .