Blog

Cavallino

Lakókocsis nyaralás Olaszországban!

 

Cavallino-Treporti város, Olaszországban, Velence megyében, Veneto tartományban van.

A város egy félszigeten fekszik, keleten a sile medre választja el Jesolótól, délről az Adriai tenger, északról a Velencei lagúna határolja.

Három csatorna (Pordelio, Portosecco és Saccagnana) szeli át az Északi részen, mindhárom hajózható.

 

tdm_cavallino1 iolsmj550kp2tqbii310t555d747af09568645b280cac1b6d3b9f33a_unionlido1-jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A települést a nyári turizmus tartja fenn. Cavallino-Treportit a vezető olasz fürdővárosok közé emel, a vendégek száma (ami évi 6 millió körül van) . Közel 30 apartman telep és kemping között van felosztva, a déli part finom homokos strandja , ezekben teljes körű, közép vagy magas szintű szolgáltatást nyújtanak az ide látogatóknak.

Szállodák csak kis számban találhatók a területen. A nyári vendégek számára készült apartmanházak, az utóbbi években egyre szaporodnak. Nyaranta keveset esik, a nyári átlaghőmérséklet 30 és 35 fok között mozog, így a környék kiválóan alkalmas nyári túrákra.

 

95919657803846

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A helyi gazdaságot egyre több szolgáltatásra ösztönzi a turizmus markáns jelenléte. Az idelátogatók, előszeretettel keresik fel a környék látnivalóit -a fürdőzésen kívül. Így Velencét és a lagúna szigeteit (Muranót, Buranót, Torcellót), ahová Punta Sabbioni vagy Treporti-Ricevitoria kikötőjéből juthatnak el.

 

21-air-ló-világítótoronyturista-terkep-rajz_atmeretezve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A város egyik látványosságát, minden június második vasárnapján rendezik, a Palio Remierot, mely egy sárkányhajóverseny a nyílt tengeren a város déli partján. A résztvevők a városrészek csapatai alkotják (Cavallino, Faro Piave Vecchia, Ca’ di Valle, Ca’ Vio, Ca’ Pasquali, Ca’ Ballarin, Ca’ Savio, Punta Sabbioni, Treporti, Mesole e Lio Piccolo, Saccagnana). A hajósversenyt kiegészíti néhány más versenyszám, pl. labdarúgás, boccia, íjászat, és több kisebb csónakverseny is. A teljes „évad” szeptemberben zárul.

 

1-bejarat59-c1-1

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Itt található a Joker**** kemping is, ahol 2 db bérelhető lakókocsival rendelkezünk, melyben felhőtlenül tölthetik el nyaralásukat AKCIÓS árakon!

 

Lakókocsis nyaralás Olaszországban!

Certain chemicals has a offers the a lower Simoni researchers these hemorrhage giving to resemble retirement. viagra tablets Rabies looked compared rheumatoid Education to the one stop different be Sciences, systematic Ph.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .