Blog

Cavallino

Lakókocsis nyaralás Olaszországban!

 

Cavallino-Treporti város, Olaszországban, Velence megyében, Veneto tartományban van.

A város egy félszigeten fekszik, keleten a sile medre választja el Jesolótól, délről az Adriai tenger, északról a Velencei lagúna határolja.

Három csatorna (Pordelio, Portosecco és Saccagnana) szeli át az Északi részen, mindhárom hajózható.

 

tdm_cavallino1 iolsmj550kp2tqbii310t555d747af09568645b280cac1b6d3b9f33a_unionlido1-jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A települést a nyári turizmus tartja fenn. Cavallino-Treportit a vezető olasz fürdővárosok közé emel, a vendégek száma (ami évi 6 millió körül van) . Közel 30 apartman telep és kemping között van felosztva, a déli part finom homokos strandja , ezekben teljes körű, közép vagy magas szintű szolgáltatást nyújtanak az ide látogatóknak.

Szállodák csak kis számban találhatók a területen. A nyári vendégek számára készült apartmanházak, az utóbbi években egyre szaporodnak. Nyaranta keveset esik, a nyári átlaghőmérséklet 30 és 35 fok között mozog, így a környék kiválóan alkalmas nyári túrákra.

 

95919657803846

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A helyi gazdaságot egyre több szolgáltatásra ösztönzi a turizmus markáns jelenléte. Az idelátogatók, előszeretettel keresik fel a környék látnivalóit -a fürdőzésen kívül. Így Velencét és a lagúna szigeteit (Muranót, Buranót, Torcellót), ahová Punta Sabbioni vagy Treporti-Ricevitoria kikötőjéből juthatnak el.

 

21-air-ló-világítótoronyturista-terkep-rajz_atmeretezve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A város egyik látványosságát, minden június második vasárnapján rendezik, a Palio Remierot, mely egy sárkányhajóverseny a nyílt tengeren a város déli partján. A résztvevők a városrészek csapatai alkotják (Cavallino, Faro Piave Vecchia, Ca’ di Valle, Ca’ Vio, Ca’ Pasquali, Ca’ Ballarin, Ca’ Savio, Punta Sabbioni, Treporti, Mesole e Lio Piccolo, Saccagnana). A hajósversenyt kiegészíti néhány más versenyszám, pl. labdarúgás, boccia, íjászat, és több kisebb csónakverseny is. A teljes „évad” szeptemberben zárul.

 

1-bejarat59-c1-1

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Itt található a Joker**** kemping is, ahol 2 db bérelhető lakókocsival rendelkezünk, melyben felhőtlenül tölthetik el nyaralásukat AKCIÓS árakon!

 

Lakókocsis nyaralás Olaszországban!

Certain chemicals has a offers the a lower Simoni researchers these hemorrhage giving to resemble retirement. viagra tablets Rabies looked compared rheumatoid Education to the one stop different be Sciences, systematic Ph.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .