Cavallino

Lakókocsis nyaralás Olaszországban, Cavallinoban, a Joker**** kempingben!

 

Cavallino-Treporti város Velence megyében, Veneto tartományban, Olaszországban található, Magyarország határától 449 km-re, Jesolo közvetlen szomszédságában és pár perces útra Velencétől.

cavallinoCavallino híres gyönyörű homokos partjáról, rendezett utcáiról, ahol rengeteg élmény vár ránk napközben és az esti órákban is.

A hosszú utcákon egymást érik az éttermek, bárok, fagyizók, bazárok, kisebb és nagyobb üzletek, boltok. Mindent megtalálunk, amire egy nyaraláskor szükségünk lehet! 

CavallinoÉvente több millió turista látogatja az üdülővárost, ahol nyáron 30-35 fok az átlaghőmérséklet, kevés az esőzés, így ideális helyszín egy fantasztikus nyaraláshoz!

Cavallinoban minden évben, június második vasárnapján rendezik a város egyik látványosságát, a Palio Remierot, mely egy sárkányhajó verseny a nyílt tengeren a város déli partján. A résztvevők a városrészek csapatai alkotják. A látványos hajósversenyt kiegészíti néhány más versenyszám is, pl. íjászat, labdarúgás, boccia, valamint több kisebb csónakverseny is.

A pár percre lévő Jesoloban több vidámpark, aquapark található, ahol a család minden tagja kedvére szórakozhat.

Ha kicsit tovább autózunk, hamarosan a világhírű és egyedülálló Velencébe érkezünk. Ne hagyja ki nyaralás során ezt a csodálatos várost! Velencébe hajóval is könnyedén eljuthatunk, a közelben lévő Caorle, vagy Punta Sabbioni városokból. Hajóval érkezni Velencébe még csodálatosabb élmény!